Knipper Knipper

Al sinds ik op de middelbare school zat draag ik mascara (nu ik dit schrijf voel ik mij opeens best wel oud, oeps!) en vind ik het belangrijk dat mijn ogen mooi uitkomen! Zoals ik zelf vaak zeg, ogen zijn de spiegel van wie je bent! Daarnaast maken ze je gezicht fijn om naar te kijken of juist niet!

Daarom probeer ik mijn wimpers zoveel mogelijk te accentueren en dat deed ik dus altijd door mascara te gebruiken en zoals ik in een eerder blog schreef wimperserum op te smeren van Nanolash! Dit laatste was voor mij echt een wondermiddel!! Mijn wimpers werden zo lang en zo vol dat mascara eigenlijk overbodig was!! Tijdens de zwangerschap en nu ik nog steeds borstvoeding geef kan ik dat helaas niet gebruiken en zijn mijn wimpers weer kort! Jammer!

Wimperextensions durf ik zelf niet te gebruiken, ik heb te veel horror verhalen gehoord van vrouwen waarbij de wimpers afbraken! So no thanks! Maar er is een andere manier om je wimpers voller te laten lijken en je blik opener te maken, namelijk Lash Lifting!

Tijdens dit proces (wat niet schadelijk is voor je wimpers! Jeej!) worden je wimpers naar boven gekruld (gelift) doormiddel van een speciale crème. Om het resultaat helemaal mooi te maken verven ze ook nog eens je wimpers! En wat al helemaal fijn is, je wimpers blijven 6 weken lang mooi gekruld!! Dag wimperkruller!!

IMG_6587

Zoals je op deze afbeelding kunt zien is Lash Lifting een hele fijne behandeling voor je wimpers en geeft het net even die opener blik! Zelf wil ik dit binnenkort graag gaan proberen en dan laat ik jullie het resultaat uiteraard zien!

Wel is het zo dat door de hormonale verandering tijdens en na een zwangerschap het kan zijn dat de behandeling iets minder goed aanslaat. Goed om over na te denken dus!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie