Mijn zondag

Van kinds af aan was de zondag al een “speciale” dag voor mij. Speciaal omdat ik me er altijd enorm van bewust was dat dat de laatste “vrije” uren waren voordat de week weer begon, de hectiek.

Tegenwoordig waar ik woon is zondag juist een werkdag. De zondag heeft dus een totaal andere betekenis dan dat ik gewent ben, al moet ik zeggen dat ik daar niet veel van mee krijg. Zelf werk ik niet en het rooster van mijn man is zo onregelmatig dat elke dag wel een zondag kan zijn.

Soms mis is dat typische zondagse gevoel wel en dan neig ik er toch al gauw naar om te gaan doen wat ik voorheen vaak op zondag deed, namelijk Netflixen of wanneer het mooi weer was afspreken met vriendinnen!

Vandaag is er op deze 1e van september in Amsterdam een heel leuk evenement! Namelijk Vogue flowermarket!! Lotte en ik gaan hier natuurlijk heen en zien elkaar dan eindelijk na een aantal maanden weer!

Vandaag pak ik dus “mijn” zondag momentje weer even als vanouds!

En wat doen jullie graag op de zondag? Via onze Instagram stories kun je vandaag zien wat de flowermarket allemaal te bieden heeft!

Veel liefs van ons!!

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie