Professor Grunschnabel Caramel Ocean review

Yes, ik geef het toe. Ik ben een icecream junkie. Er is bijna niks wat ik lekkerder vind om te eten dan een bak ijs, Magnum of een Mc Flurry. Niks mis mee zou je denken maar helaas krijg ik dus na het eten van ijs vaak buikpijn door de melk die erin is verwerkt. Enorm balen aangezien ik het zo graag eet.

Dus toen ik laatst in de supermarkt stond viel mijn oog op een vegan ijsmerk! Professor Grunschnabel! Het merk heeft meerdere natuurlijke en plantaardige ijssmaken zonder lactose, gluten, soja, e-nummers en kleur en geurstoffen. Klinkt goed maar is het dan ook lekker?

Ik heb gekozen voor de Caramel Ocean smaak. Een ijssmaak op basis van kokosmelk met lichtgebrande suiker en gekarameliseerde kokosmelk. Tijd voor de test!

Ik kan eerlijk zeggen dat ik positief verrast ben door de smaak en de structuur! Er zit een hele lichte kokossmaak aan (gelukkig). Ik ben zelf niet echt gek op kokos maar de smaak in dit ijs was juist erg lekker en subtiel.

Daarnaast is het echt karamel ijs met een licht zoute ondertoon. Wat mij betreft is dit een heel goed alternatief voor “normaal” ijs!

Tijd om meer smaken van dit merk uit te testen!

https://www.ah.nl/producten/product/wi429600/prof-grunschnabel-naturel-vegetal-ice-caramel

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie