Zara collecties

Elk seizoen weer ben ik benieuwd naar de nieuwe collectie van de Zara en vraag ik mij af welke toppertjes er nu weer te vinden zijn! Nou zag ik de afgelopen tijd niet veel leuke dingen, maar de collectie van nu daar vind ik toch wel wat toppertjes hoor en die deel ik graag met jullie!

Wat ik zo gaaf vind aan deze collectie is dat deze eigenlijk super simpel oogt! Waardoor je die toffe minimalistische look zo kun creëren! Ook de kleurencombinaties zijn erg gaaf!

Zelf ben ik echt weg van een simpele jeans en daarop een mooi kleur vest! Perfect voor wanneer het in de avonden weer wat kouder is! Zoals je op de afbeelding kunt zien maken ze deze heel gaaf dicht met een riem! Waardoor je vest net even een wat andere look krijgt!

Wanneer je van de wat simpelere kleuren of veiligere kleuren houdt kun je nu ook hele mooie items scoren die zowel voor een mooi feestje gedragen kunnen worden of voor zo’n lekkere mooie nazomerse dag op het terras!!  Ik merk dat ik vaak in de veilige kleuren blijf hangen (oftewel zwart en grijs!) maar dat gaan we dit jaar maar eens omgooien!!

 

En wat vinden jullie mooi?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie