To bralette or not

Zelf ben ik gek op mooie bralettes en deze droeg ik dan ook erg graag toen mijn borsten nog van mijzelf waren. Met andere woorden het kleine dametje heeft deze volledig opgeëist en de borstvoeding is dan nog steeds in volle gang.

IMG_6456 Zoals Anna Denise Floor mooi weergeeft in haar tekeningen heb ik zelf ook al alle stadia’s doorlopen! En het is mij dan ook opgevallen dat mijn borsten (helaas) niet meer zijn wat het was! They served their purpose zullen we maar zeggen!

Des te meer wil ik nu graag mooie bralettes en bh’s dragen!!

Er zijn twee merken waar ik zelf gek op ben en telkens weer mijn ogen naar uit kijk!

 

(Afkomstig van Instagram)

De collecties van Love Stories vind ik altijd erg mooi!! Ook dit jaar hebben ze weer pareltjes op de markt gebracht! Zeker de bralettes van dit merk ben ik helemaal weg van!

(Beelden afkomstig van Instagram)

Wat ik zo leuk vind aan Love Stories is dat ze spelen met zoveel soorten printjes, stoffen vormen!

Een ander merk waar ik van hou is Kat the Label! Bij label vind ik vooral de bh’s erg mooi en elegant! De producten zijn tijdloos en passen overal onder! Wat daarnaast ook fijn is, is dat dit merk betaalbaar is!

(Beelden afkomstig van Instagram) 

Een goede bh of bralette is erg belangrijk, dat merk ik zelf nu ook wel nu mijn lichaam zo verandert is door de zwangerschap en het voeden van mijn dochter! Dus op naar de winkel en eens wat setjes scoren!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie