Eco by Sonya Face Tan Water review

Eigenlijk heb ik best wel wat pigment. Maar doordat ik fulltime werk, hallo Office Life, kunnen mijn gezicht en huid er behoorlijk witjes uitzien. Nu is dit natuurlijk niet erg maar wanneer mensen je vragen of je je niet goed voelt weet je dat het tijd is voor of een vakantie of een bruiner gezicht met een beetje hulp.

Nu zitten heel veel zelfbruiningsproducten vol met ingrediënten die ik liever niet op mijn gezicht smeer en je daarnaast nogal een oranje gloed kunnen geven. Hartstikke leuk oranje maar natuurlijk niet als huidskleur!

Dus toen ik de Eco by Sonya Face Tan Water ontdekte op basis van natuurlijke ingrediënten en met fantastische reviews was ik snel verkocht. Ik bestelde mijn exemplaar bij Nourished Amsterdam die heel veel fijne natuurlijke producten verkopen.

Naast dat het een zelfbruiner is, is het product ook een toner die je huid juist niet vet maakt. Het product zorgt er juist voor dat je huid zacht en gehydrateerd wordt. Nog een pluspunt.

Tijd om te testen! Het product zit in een mooi bruin flesje met een kleine opening waardoor je het makkelijk en gecontroleerd op je handen of op een watje kunt aanbrengen.

Om bruine vingers te voorkomen koos ik ervoor om het aan te brengen met een watje. Het wordt aangeraden om het product 8 uur te laten intrekken voordat je weer met gezichtscrème en make-up aan de slag gaan. Daarom is het aanbrengen in de avond voor het slapen gaan het meest ideale!

Het aanbrengen gaat heel soepel en aan een watje heb ik voldoende om mijn gezicht en nek in te smeren. Het product ruikt daarnaast lekker en mijn huid gaat er niet van trekken wat een wonder is aangezien ik een hele moeilijke huid heb.

Ik heb dit Face Tan Water product twee dagen achter elkaar gebruikt en het verschil met mijn normale huidskleur was behoorlijk groot maar oogde niet fake! Daarnaast werkte het ook nog eens heel fijn op mijn super moeilijke huid die heel snel vet wordt.

IMG_2825.jpg
Voor gebruik (en zonder make-up)
IMG_3029.jpg
Dag 1
IMG_2962.jpg
Dag 2

Dit is wat mij betreft echt een must-have product voor alle meiden die net zoals ik last kunnen hebben van een pips gezicht en wanneer nodig daar een subtiele en mooie verandering in willen brengen.

Love it!

Face Tan Water

Liefs,

Lotte

IMG_5453

 

Geef een reactie