Nalho

Persoonlijk heb ik een enorm zwak voor mooie merken die een duurzaam of een goed doel aspect hebben zoals bijvoorbeeld Toms. Dit soort merken maken de wereld wat mooier en beter!

Nalho is ook zo een merk. Dit merk ontdekte ik pas geleden toen ik op zoek was naar mooie sandalen voor het warme zomerweer die er ook nog fashionable uitzien. En dit merk heeft echt ontzettend toffe sandalen van mooie materialen en kleuren.

Daarnaast is er memory foam in de zool verwerkt waardoor de sandalen ook nog eens heerlijk lopen! Ook wegen ze bijna niks waardoor ze ook nog eens ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. Love it!

En naast al deze geweldige kenmerken maakt dit merk de wereld voor vrouwen ook een beetje beter! Nalho ondersteunt namelijk CATW. Dit staat voor: Coalition Against Trafficking in Women. Zoals de naam al doet vermoeden staat het collectief voor de vrijheid van meisjes en vrouwen. Bij ieder verkocht paar van Nalho sandalen gaat er een deel van de opbrengst naar CATW.

Super goed en mooi als je het mij vraagt!

nalho.eu

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie