Herfst uitjes

Al moet je er misschien nog niet aan denken, de zomer gaat weer langzaam over in de herfst. Een van mijn favoriete seizoenen en een seizoen met vele mooie herinneringen! In de herfst krijg ik zelf dan ook altijd erg veel zin om te reizen! Zo is het mijn grote droom om ooit tijdens dit mooie seizoen naar Canada te gaan!!

Maar ook dichterbij zijn er plaatsen die zo magisch eruit zien waneer de kleuren van de bladeren beginnen te veranderen. Ineens krijgt een stad een andere sfeer! Een van de plaatsen is Hallstatt in Oostenrijk. Een klein stadje aan het Hallstatt meer en wauw als ik de foto’s van dit plaatsje zie wordt ik al helemaal verliefd!!

Dit stadje is zo mooi zelfs dat het op de UNESCO-werelderfgoed lijst staat! Vele fotografen komen hier dan ook om een kiekje te schieten!! I don’t blame them!!

Zelf ben ik mijn hart verloren aan de herfst tijdens mijn eerste reis naar New York City! Deze stad heeft voor mij iets magisch en zeker tijdens de herfst kom ik hier erg graag!!

 

Een andere omgeving die in de herfst er prachtig uit zien zijn de idyllische kleine dorpen en stadjes van Engeland! Trek je donker groene jas maar aan, groene regenlaarzen wellicht nog een petje op en je bent klaar om te gaan!

En waar ga jij het liefst naar toe in de herfst?

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie