Flowers and Powers Amsterdam

Dames, ik heb weer een echt pareltje van een winkel in Amsterdam Oud-West gevonden! Ik liep laatst namelijk door De Clerqstraat en toen viel mijn oog op een super vrolijke bloemen winkel met de naam Flowers + Powers.

De etalage stond vol met vrolijke bloemen en met ontzettend veel verschillende soorten Pampasgras. Jullie snappen daarom wel dat ik hier gelijk naar binnen moest!

Deze fijne winkel bestaat nu een halfjaar en ze verkopen hele mooie bloemen en planten maar ze hebben dus ook een hele grote collectie aan droogbloemen en Pampasgras. Daarnaast vind je achterin de winkel een hele lekkere koffiebar met echt heerlijke koffie!

Ik ben echt al maanden in de buurt op zoek naar bloemenwinkels die Pampasgras verkopen maar ik kon het helaas steeds niet vinden. Dus toen ik hier naar binnen liep kon ik mijn geluk niet op! Wat een keuze! Naast Pampasgras in de natuurlijke tinten hebben ze het ook in hele vrolijke kleuren.

Dus mocht je op zoek zijn naar bloemen, een mooi en origineel cadeau, een lekkere koffie of naar Pampasgras dan mag je deze winkel zeker niet overslaan!

flowersandpowers.nl

Veel liefs,

Lotte

IMG_5453

 

Geef een reactie