OUAI

Jen Atkin, haarstylist, powervrouw en founder van OUAI oftewel hoe je op zijn Frans zegt JA! Menig van jullie zal de Kardashians wel kennen en een van mijn guilty pleasures is dan ook om Keeping up with the Kardashians te kijken! Via deze show heb ik voor het eerst gehoord van Jen Atkin! Een van de haarstylisten die deze dames onder handen neemt en boy daar zit talent!

IMG_6307 Jen is haar carrière in Hollywood begonnen en werd als snel de haarstylist van menig celebrity! Naast de Kardashian clan werkt zij ook samen met de Hadid zusjes, Jennifer Lopez en nog vele anderen! Ze wordt zoals ze op haar site beschrijft door de New York Times zelfs uitgeroepen tot “most influential hairstylist”. En deze dame gaat sinds 2016 nog een stapje verder met haar eigen haarlijn OUAI.

Met haar eigen lijn OUAI, wat natuurlijk “ja”  in het frans betekend wil ze vrouwen het plezier van een goed kapsel geven zonder dat daar veel tijd in hoeft te zitten! Wat natuurlijk enorm slim is, want laten we eerlijk zijn vele van ons hebben nou niet bepaald veel tijd om voor het werk uitgebreid de haartjes mooi te maken!

Wat ik zelf zo leuk vind aan deze lijn is dat het er eigenlijk heel simpel maar toch heel “chic” uit ziet! Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar de Anti-Frizz hair sheets en Air dry foam!

De air dry foam zou volgens OUAI de oplossing moeten zijn als je na het douchen geen tijd heb om je haar droog te maken en te stijlen! Oftewel dit probleem komt bij mij vaak voor, want mijn dochter vind de föhn nogal eng. Daarnaast zouden je krullen er mooier door uitkomen! Klinkt als muziek in de oren!

Waar ik ook enorm benieuwd naar ben zijn de anti frizz sheets! Een van de leuke bijkomstigheden van een klein mensje op de wereld brengen is blijkbaar ook dat je zelf baby haartjes krijgt precies voor je haargrens! Met andere woorden het lijkt alsof ik een soort van gewei op mijn voorhoofd heb gekregen! En dat in combinatie met het vochtige weer hier in Doha pluis ik nu alle kanten op! Ik ben heel benieuwd of deze sheets gaan helpen!!

De producten zijn momenteel onderweg naar mijn huisje en ik laat jullie binnenkort in een review mijn ervaring met OUAI horen! Maar omdat het er zo gaaf uit zag en ik vind dat Jen veel talent heeft wilde ik jullie toch alvast wat vertellen over OUAI!

Oh en by the way… ze verkoopt ook geurtjes en die ruiken erg fijn!!

 

Neem vooral een kijkje op haar Instagram pagina en die van OUAI, waar deze foto’s ook vandaan komen!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie