Beddengoed

Een van de kleine dingetjes in het leven waar ik enorm van kan genieten is fris en mooi beddengoed!! Een lekkere deken, een mooi patroon, een zachte beddek overtrek! Perfect om na een lange dag dan in je bedje te stappen.

Enige tijd terug heb ik bij Crisp Sheets een aantal hele fijne beddek overtrek gekocht en nog elke dag als ik hierin wakker wordt voelt dit als een geluksmomentje!

Deze foto’s zijn afkomstig van de Instagram pagina van Crispsheets en dat ziet er toch super fijn uit! De nieuwe collectie is ook echt weer prachtig!!

Zelf ga ik graag voor de lichte kleuren en de zachte stoffen! We hebben thuis een marmeren vloer (wat heerlijk koel is in zo’n warm land!) en een hele lichte kamer met veel zonlicht (en super fijn uitzicht!). Toen we een bed uitkozen hebben we voor een lichtblauw bed gekozen.. say what?!?  ja ja lichtblauw! En waarvan ik in eerste instant zelf dacht “echt niet, want daar raak je op uitgekeken” vind ik dit nu hartstikke leuk staan! Dan het mooie beddengoed erbij en de kamer krijgt ineens zoveel sfeer!

Terracotta kleuren vind ik ook erg mooi en geven dat rustige gevoel waarvan ikzelf altijd vind dat je slaapkamer moet uitstralen! Dat is het plekje in huis waar ik na een lange dag wil uitrusten, nog even lezen of juist de ochtend rustig start samen met mijn gezinnetje!

En hoe ziet jou ideale bedje eruit?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie