Pathé luxe relax seats

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt gek op naar de bioscoop gaan. Ik vind het zelf een hele fijne vorm van ontspanning en een goed excuus om lekker popcorn te eten! Maar laten we even eerlijk wezen. De bioscoopstoelen bij de Pathé bioscopen zijn okay maar zitten na 2,5 uur niet echt geweldig meer met een harde kont als gevolg.

Dus toen mijn film buddy mij vertelde over de nieuwe super de luxe en chille stoelen bij de Pathé in Breda werd het natuurlijk gelijk tijd om dit uit te gaan proberen. En welke film was daar nou meer geschikt voor dan de nieuwe Lion King?

Aangezien Breda best een stuk rijden is hebben we er een heerlijke shop / film dag van gemaakt wat sowieso een mega aanrader is!

Bij binnenkomst valt je gelijk op wat voor een grote bioscoopzaal dit is met luxe grote stoelen en brede gangpaden waar je normaal tussendoor kan lopen zonder iemands popcorn omver te schoppen.

De stoelen zijn lekker breed, van leer en hebben allemaal een voetensteun die je door middel van een knop aan kan passen zodat de stoel voor iedereen perfect afgesteld kan worden. Daarnaast hebben alle stoelen een tafeltje die je ook zelf kan verstellen.

Wow, dit was zo goed zeg! De stoelen zaten echt heerlijk en het was ontzettend verleidelijk om even mijn ogen dicht te doen!

De meerprijs voor deze zaal en de stoelen is het zeker waard omdat je zoveel fijner en nog meer ontspannen een film kan kijken! Helaas moet je voor deze zaal dus naar Breda maar de Vue bioscoop in Amersfoort heeft ook luxe stoelen.

Hopelijk gaan er snel meer Pathé bioscopen over op deze stoelen!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie