Haar make-over door Arjen Huffels

Een van de meest inspirerende vrouwen die ik op Instagram volg is de prachtige Bien Schumacher. Een schitterende, eerlijke en oprechte vrouw. Bien geeft je op haar Instagram account een kijkje in haar leven en dat van haar gezin en daar word je heel vrolijk van.

Bien heeft zelf een ontzettend mooie bos met krullen en haar haar lijkt altijd goed te zitten. Dat is niet zo gek aangezien haar vriend de haarstylist Arjen Huffels is. Een paar weken terug zag ik weer een foto van Bien met haar prachtige bos krullen en toen begon het bij mij ook weer enorm te kriebelen.

Van nature heb ik namelijk krullen. Super leuk maar ook super lastig omdat niet iedere kapper goed weet hoe ze mijn haar het beste moeten knippen zodat mijn krullen goed uitkomen. De laatste maanden was het daarom ook weer erg lastig om mijn krullen goed in model te brengen en oogt het snel zwaar. Daarom besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en om Bien een berichtje te sturen met de vraag of ik een knip afspraak kon boeken bij Arjen. Al snel kreeg ik een berichtje terug en was de afspraak zo gemaakt. Super fijn!

De salon waar Arjen werkt vind je in Oud-Zuid naast Café Joffers. Een kleine salon met een hele goede vibe. Ik ging op zondag middag waardoor het lekker rustig was.

Bij binnenkomst stelde Arjen me gelijk op mijn gemak en bespraken we wat voor een kapsel ik precies voor ogen had. Super fijn als een haarstylist hier echt de tijd voor neemt en goed luistert naar wat je precies wilt.

En toen werd het tijd om de schaar erin te zetten. Meestal vind ik het behoorlijk spannend om een ”nieuwe” haarstylist mijn haar te laten knippen maar ik had er bij Arjen alle vertrouwen in.

Tijdens het knippen vertelde hij over zijn jarenlange ervaring bij hele toffe merken zoals Andrelon, G-star en De Bijenkorf. Super leuk om te horen! Na jaren van reizen en ontzettend hard werken heeft hij nu veel meer vrijheid en tijd voor zijn gezin doordat hij een kleine salon heeft en zelf zijn tijden en dagen kan bepalen.

IMG_2413

Na het knippen zag je gelijk dat mijn natte haar al begon te krullen en vervolgens föhnde Arjen mijn haren droog en in model. Na een blik in de spiegel was het gelijk heel duidelijk dat mijn krullen terug waren!

Ik ben echt super blij met het eindresultaat. Een natuurlijke bos met bouncy krullen!

IMG_2411
Voor
IMG_2426
Het eindresultaat

Je kunt Bien via haar Instagram account een berichtje sturen wanneer je zelf ook een afspraak wilt maken. En volg haar ook vooral even want daar word je instant blij van!

Wat mij betreft een hele dikke aanrader en mijn nieuwe vaste adres voor mijn haar.

Life is too short to have boring hair!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

2 gedachten over “Haar make-over door Arjen Huffels

Geef een reactie