TonTon Club

Een avondje uit, uit eten, naar de film of drankjes doen. Dat is natuurlijk altijd goed en fijn maar soms wil je ook net even wat anders doen of juist iets actievers! En daarvoor heb ik nu de perfecte tip, al zeg ik het zelf.

Ik heb het over de TonTon Club. Een soort van speeltuin voor volwassenen met meerdere locaties in Amsterdam.

Ik ben bij de TonTon Club in het centrum geweest en het was in één woord fantastisch. Als je binnenkomt waan je, je weer helemaal in de jaren 90 met al de flipperkasten en airhockey tafels. Mij deed het ook gelijk denken aan de speelhal waar de kinderen uit Strangers Things naartoe gingen. Nostalgie ten top!

dscf1761-mx3eqicmn8agqclvkcwl97o1g62oa8vyyhjun6w7a8

Er hangt een hele relaxte sfeer en aan de bar kun je muntjes kopen die je in alle apparaten kan gebruiken en geloof me de uren vliegen voorbij wanneer je hier bent omdat je alles wilt proberen of simpelweg 10 keer achter elkaar een dance battle wilt aangaan.

Dus zoek je nog iets origineels voor een date of een avondje uit. Zet de TonTon Club dan zeker even op je lijstje.

tontonclub.nl

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie