Babykamer inspiratie

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke manieren om je baby kamertje klaar te maken!! En zelf vind ik de Scandinavische stijl van kamers erg leuk! De combinatie van zachte kleuren, hout en mooie lichtjes!! Of een Franse stijl vind ik ook heel tof!!!

Via de site lidor.nl zie ik vaak hele mooie spulletjes die ik zo voor de kleine dame zou willen kopen! Ook via hun Instagram pagina vindt je enorm veel inspiratie!

Nou zie je natuurlijk op deze foto’s ook wat grotere bedjes voor de grote kleintjes, maar deze kleuren zijn toch fantastisch!! Zo zacht en lief!! Het wandrek van Kaos vind ik ook erg leuk!! Geweldig om mee te spelen, maar ook om een leuk decoratief rek van te maken!!

Voor ons dochtertje zou ik ook nog heel graag deze lampen willen:

Een paar ballonnen en een hartje!! Liefelijke lichtjes om een fijne sfeer te maken in haar kamertje!! Dat met een tipi erbij en een lekker zacht kleed!!

Voor de echte mini mensjes onder ons zijn deze schattige wiegjes toch ook fantastisch en liefelijk!! Zelf hebben wij destijds gekozen voor een Stokke mini maar deze zou ik ook erg leuk vinden!

Zelf zijn we nog steeds bezig met het kamertje voor ons dochtertje! Beetje bij beetje bouwen we een mooi kamertje voor haar!

Mocht je graag meer inspiratie willen of kijken wat ze allemaal verkopen kijk dan echt eens op de Instagram pagina of de website van Lidor! De foto’s die voor deze blog gebruikt zijn, zijn ook afkomstig van hun Instagram pagina!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie