Nieuwe podcast toppers

Het beluisteren van een podcast is meestal ontzettend ontspannend en leuk. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe toffe podcasts waar ik weer even zoet mee ben.

Persoonlijk hou ik het meeste van waargebeurde verhalen die een spannend en mysterieus aspect hebben. Hierdoor wil je namelijk door blijven luisteren en kun je simpelweg niet wachten om er achter te komen hoe alles zit.

Daarom staat deze blog in het teken van twee super interessante en spannende waargebeurde verhalen. Bij het beluisteren van deze twee podcasts zat ik continue op het puntje van mijn stoel en het zijn simpelweg hele goede verhalen en onderzoeken.

Bob
Deze podcast is niet alleen spannend maar ook nog eens heel mooi. Het verhaal gaat namelijk over een oude bejaarde vrouw met dementie. Ze heet Elisa en op haar oude dag begint ze ineens te vertellen over een jeugdliefde waar ze ook nog eens een kind mee heeft gekregen. Een verhaal dat haar dochters nog nooit gehoord hadden.

De journalisten Nele, Siona en Mirke gaan het verhaal daarom uitpluizen of het waar is en of ze Bob kunnen vinden.

https://www.vpro.nl/dorst/producties/bob.html

329321233e402300a2b01135f0c0176d

De brand in het landhuis
De volgende podcast speelt zich af in het mooie Brabantse Vught. Dit is de plaats waar journalist Simon in het leven en de dood duikt van de rijke grootgrondbezitter Ewald. Een man die beroemd en berucht was in Vught en waar de meest bizarre verhalen over rond gingen in het dorp.

Ewald overleed bij een grote brand in zijn landhuis. Maar was dit wel een ”onschuldige” brand en wat is er met al zijn miljoenen gebeurt?

https://www.nporadio1.nl/podcasts/de-brand-in-het-landhuis

Luister jij ook graag naar één podcast?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

2 gedachten over “Nieuwe podcast toppers

Geef een reactie