Twinning op vakantie

Je hoort het tegenwoordig steeds meer.. “twinning”, oftewel hetzelfde eruit zien als je zoon of dochter of man of vrouw of noem maar op! Met name een kleine mini me van je kindje maken is soms erg leuk! Ik moet eerlijk toegeven als mijn kleine meid straks wat groter is lijkt het me best leuk om haar hetzelfde aan te doen als mijzelf! soms doe ik dit al wel door beide in dezelfde kleuren gekleed te zijn! If only she knew!!

Maar ook op vakantie kan je er nu hetzelfde uitzien als je kleine ukkiepukje!! De meest leuke badpakjes, bikini’s en zwembroeken zijn er te vinden voor papa mama en kindje!! Zo weet iedereen dat jullie bij elkaar horen!

Het superleuke Australische swim label Infamous swim heeft een enorm leuke “twinning” lijn! Nu kun je er op vakantie als gezinnetje lekker hetzelfde eruit zien! Klinkt truttig maar is echt super tof!

Deze slideshow vereist JavaScript.

(foto’s afkomstig van Instagram)

Dit ziet er toch super schattig uit!! Nu kun jij er hetzelfde uitzien als je dochtertje of zoontje!! Zelf zou ik dit zo aanschaffen als mijn kleine meisje wat groter is!

Wat fijn is, is dat de setjes betaalbaar zijn! Je kleine draagt deze tenslotte maar 1 seizoen en dan is het jammer om bakken met geld uit te geven alleen omdat het er “leuk uitziet” .

 

De toffe collectie vindt je op http://www.infamousswim.com en check ook eens hun Instagram pagina!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie