Walk in the ’90s

De jaren ’90 .. een tijd waarin ik zelf als kind opgegroeid ben en waarin ook ik in de leukste tuinpakjes te vinden was. Sjaaltje om mijn nek, pofbroeken aan en gaan! Nou was de mode voor kinderen toen misschien niet zo stylish, maar die voor volwassen was soms best heel tof! Een typische serie vol toffe en foute kleding is natuurlijk ook SATC!! Blijft leuk om te zien!

IMG_5938.JPG

En het leuke is, sommige items maken hun comeback weer!! De “laid-back” stijl met gescheurde jeans en crop tops! Of the typische “Grunge” look waarbij je een t-shirt van een rockband draagt met stoere Dr. Martins eronder!

Maar ook de toffe sandalen zie je weer terug komen en daar ben ik fan van! En dan vooral de zogenoemde square toe sandalen! Bij het super toffe merk Bottega Veneta zie je deze schoen weer zijn comeback maken en boy wat is die populair!

(Foto’s afkomstig van Instagram)

Ook het mooie merk Wandler ontwerpt zijn eigen variant op de square toe sandal! En ook deze vindt ik zelf enorm mooi!

(Foto’s afkomstig van Instagram)

 

Een hele toffe periode is de jaren ’90 geweest vind ik! Vooral omdat binnen de jaren ’90 er zoveel verandering in de mode is gekomen en vele looks gepasseerd zijn!

Mijn kinderfoto’s met strikjes en sjaaltjes en veel te foute pofbroeken zal ik jullie besparen, maar deze comebacks kan ik wel waarderen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie