Bose QuietComfort 35 II review

Oh yes! Na een jaar twijfelen ben ik er dan eindelijk voor gegaan! Mijn allereerste noise cancelling headphones is een feit.

Een dik jaar heb ik over deze aankoop getwijfeld. Noise cancelling headphones zijn namelijk erg prijzig en dat weerhield me er toch steeds van om er een aan te schaffen ondanks dat ik iedere dag urenlang muziek luister.

Toen ik laatst weer de website van Bose bezocht zag ik dat het model waar ik al tijden op aas in de aanbieding was en daarom besloot ik dat dit het moment was om de koptelefoon toch aan te schaffen. En man o man, dat had ik vorig jaar gewoon moeten doen want de koptelefoon is fantastisch!

Het model dat ik heb gekozen is de: Bose QuietComfort 35 II in het zwart.

Bose staat uiteraard bekend om de geweldige audio producten waaronder dus de koptelefoons.

Toen ik voor het eerst over de noise cancelling techniek hoorde was ik gelijk enthousiast! Ik werk en heb altijd in vrij drukke omgevingen gewerkt waar collega’s met elkaar overleggen en natuurlijk lol maken met elkaar. Maar dit maakt concentreren weleens lastig.

Daarom luister ik altijd muziek op de achtergrond wanneer ik me goed moet concentreren maar natuurlijk hoor ik mijn lieve collega’s altijd op de achtergrond en dat moet met noise cancelling verleden tijd zijn.

De keuze voor dit model heb ik gemaakt vanwege de goede reviews, de prijs en het draagcomfort. Toen ik verschillende modellen in de winkel testte zat dit model simpelweg het lekkerste en dat is voor mij persoonlijk erg belangrijk omdat ik een koptelefoon meerdere uren per dag draag.

Ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend blij ben met de Bose QuietComfort 35 II. De koptelefoon zit heerlijk, de audio kwaliteit is super goed en de noise cancelling werkt fantastisch. Dit is voor mijn collega’s wat minder prettig omdat ik soms niet eens door heb dat ze tegen me praten.

-7001826982601503115_IMG_0040

Daarnaast gaat de accu ontzettend lang mee en hoef je de koptelefoon niet vaak op te laden. Ook krijg je bij de headphones een luxe opberghoes zodat je hem makkelijk in je tas mee kan nemen.

Ik kan daarom niet wachten om deze koptelefoon tijdens mijn eerstvolgende vlucht uit te testen! En ondertussen gebruik ik hem lekker iedere dag.

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie