Netflix aanraders in de maand augustus

Ondanks dat het volop zomer is laat het lekkere weer het ook weleens afweten en dan is Netflix natuurlijk altijd een goed idee om even lekker bij te komen en je gedachten te verzetten.

Dit zijn wat mij betreft de huidige toppers op Netflix die het bekijken meer dan waard zijn!

La casa de papel
630a88b867f41c12ae274e687a19ecdd
Yes! Het nieuwe seizoen is op 19 juli uitgekomen en de eerste seizoenen waren fantastisch en daarom kon ik niet wachten tot dit nieuwe seizoen! Wat mij betreft een echte zomer hit!

Charité at war
541fe7dd75b8943c63e98da5f5fa1e8a

Persoonlijk ben ik gek op geschiedenis en ook op de series en films die hierover gaan. Daarom trok deze nieuwe serie mij enorm aan. Deze mini-serie gaat over het Charité ziekenhuis in Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je volgt het personeel en waar zij mee worstelen en mee te maken krijgen. Een erg goede serie met mooie verhaallijnen.

The last czars
bef4889c05d9aeaac49413591cd06607
Dit is nog een mini serie in de categorie geschiedenis. Het is een serie maar het heeft ook documentaire elementen. Het verhaal gaat over de laatste tsaar en zijn familie in Rusland. Wellicht heb je het verhaal over deze familie, de moord op hen en het begin van het communisme al wel eens gehoord. Maar deze serie laat precies zien waar het nu mis ging!

To build or not to build
To-Build-or-Not-to-Build-Netflix-810x456
Een van mijn grote dromen is om ooit een eigen huis te laten bouwen. Precies zoals je het zelf wilt en het hele proces mee te maken. Dat is precies wat je in deze serie ziet! Super inspirerend en een lekkere wegkijker.

Wat kijken jullie het liefste op Netflix?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie