De leukste Tipi’s

Eindelijk kan ik wild gaan en de kamer voor onze dochter leuk gaan inrichten en stylen! Tijdens de zwangerschap waren mijn man en ik druk bezig met het hele emigratie proces en eenmaal aangekomen in Doha zaten we in compagnie accommodatie, oftewel geen mogelijkheid om voor ons kleine meisje een eigen kamertje te maken! Maar gelukkig kan dit nu wel en we zijn aardig op weg!

Iets wat we heel graag nog voor haar willen kopen? Een tipi!! Hoe gaaf zijn die!! Lekker met leuke lichtjes erin, grote kussens en heel veel boekjes! Onze dochter is namelijk gek op boekjes en de lach die op haar gezicht verschijnt zodra je haar lievelingsboekjes openslaat is onbetaalbaar! Nu nog een fijn plekje waar we kunnen voorlezen!

Op meerdere sites vindt je hele schattige tipi’s voor kinderkamers in de leukste kleuren ook nog eens!

Bij Numero 74 heb je hele mooie tipi’s in de meest uiteenlopende kleuren! En die kleuren, die zijn echt prachtig! Niet zo schreeuwerig en fel, maar juist zacht en lief! En je kan er heerlijke voorleestentjes van maken!!

 

Een ander merk waar ik hier in Doha leuke tipi’s van heb gezien is Nobodinoz

Zelf vind ik de “midnight blue” erg leuk en vooral als je hier mooie lichtjes in zou hangen! Lekker dik kleed eronder en klaar!

Voor ons dochtertje haar kamer weten we nog niet precies welke wij gaan kiezen! In ieder geval eentje waar we knusjes met zijn drietjes kunnen genieten van het voorlezen!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie