Tony Chocolonely Super Store

Waarschijnlijk gaat bij bijna iedereen het hart wat sneller kloppen wanneer ze de naam Tony Chocolonely horen. Natuurlijk ook bij mij als een echte chocolade junkie! En voor mijn mede junkies heb ik nu de perfecte tip!

Ik heb namelijk laatst de Tony Chocolonely Super Store in de Beurs van Berlage bezocht en dat was echt een chocolade heaven!

Als je binnenkomt zie je gelijk een enorme muur met ontzettend veel Tony smaken die je vervolgens allemaal mag proeven! Say What?! Overal in de winkel kun je chocolade proeven en ze verkopen natuurlijk ook de repen, cadeauverpakkingen en leuke Tony goodies zoals t-shirts en de chocolade schaaf.

Maar het aller aller leukste? In deze Super Store kun je je eigen reep samenstellen en dat is fantastisch! Je kan kiezen uit een chocolade basis (melk, puur of wit), vervolgens kies je drie ingrediënten en design je je eigen wikkel! Na een halfuurtje is de reep klaar!

Ik ben gegaan voor melk chocolade met hazelnoot, kletskop en coffee crunch! Nom!

https://tonyschocolonely.com/nl/nl/doe-mee/super-store

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie