Eight hour creme

Enkele jaren terug kwam ik voor het eerst in aanraking met de 8 hour crème van Elizabeth Arden en nog steeds vind ik dat dit een musthave is!!

Dit geweldige product werd door mevrouw Arden in 1930 ontdekt en wordt sindsdien overal ter wereld door talloze vrouwen gebruikt! Waarom de hype? Dat leg ik je graag uit!

Elizabeth was een echte entrepreneur, ze reisde al snel naar New York City waar ze haar eerste “rode deur” winkel openende. Haar uitgangspunt met haar merk? De schoonheid van elke vrouw naar boven laten komen door wetenschap met de natuur te mengen. Niet de huid verbergen onder een dikke laag make up, maar juist je huid goed verzorgen en de elementen uit de natuur goed benutten!

De formule voor de 8 hour crème dateert terug uit 1930!! Een leuk weetje over de naam: Deze ontstond per toeval door een klant! Zij had de crème namelijk op de geschaafde knie van haar kind gesmeerd en na 8 uur zag de knie er ineens weer een stuk beter uit!

Zelf gebruik ik de 8 hour crème ook erg graag op plekjes die wat ruwer aanvoelen of wat beschadigd zijn. Of wanneer mijn lippen erg droog aanvoelen! Momenteel smeer ik deze crème ook vaak op mijn voetzolen. Hier in Doha loop ik erg vaak op mijn blote voeten en ondanks dat ik naar de pedicure ga krijg ik toch snel eelt en voelen mijn voetzolen hard. Dat wil ik liever niet! Een paar nachtjes achter elkaar 8 hour crème op je voeten smeren, sokje erover en je ziet werkelijk een bizar groot verschil! Zoals de moeder van dat kindje toen al zei, na 8 uur zie je al een hele grote verbetering!!

De creme smeert heel fijn uit en is erg zacht! Wel zit er een specifieke geur aan de 8 hour crème, waar je van moet houden. Persoonlijk vind ik dit juist wel wat hebben!

Mocht je veel reizen dan zijn er ook hele handige travel sizes te vinden!

Kortom ik ben al lange tijd erg blij met dit product en kan iedereen aanraden dit in ieder geval eens te proberen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie