Zondag

Die heerlijke zondagochtend is begonnen en bij mij begint die meestal met een lekkere kop koffie! IMG_5567Hier in Doha is zondag een werkdag, want vrijdag en zaterdag is het weekend maar toch blijft bij mij dat zondag gevoel er wel! Toen ik nog in Amsterdam woonde vond ik dat altijd zo heerlijk om op de zondag even de stad in te gaan. Lekker rondstruinen, nieuwe winkeltjes ontdekken of lekker door het park wandelen!

 

Wat ik ook leuk vond om te doen was naar de pure markt te gaan! Een piepklein marktje in Amsterdam waar je heerlijke dingetjes kunt krijgen! Lekkere taartjes, heerlijke broden of  wat olijven! Zowel in het Amstelpark als in het Amsterdamse bos ging ik vaak even een kijkje nemen! Deze markt was voor mij op loopafstand en dan had ik gelijk mijn wandelingetje gehad en frisse neus gehaald!

op http://www.puremarkt.nl kun je precies zien waar ze wanneer zijn! Een echte aanrader hoor!

Een andere markt die ook erg leuk is, is de sunday market in de Westergasfabriek! Elke 1e zondag van de maand kun je hier lekker over de markt struinen en vindt je heel veel mooie pareltjes!! Zelf vind ik het rondlopen op zo’n markt al heerlijk!

Toen ik nog in de Jordaan woonde ging ik op zondag ook vaak over de grachten wandelen, de 9 straatjes in of even een terrasje pakken! Dat mis ik soms wel eens in Doha, alles is binnen! Je gaat de mall in om te shoppen of ergens een hapje te eten.. in de winter kun je hier wel meer buiten doen en ga je ook wel sneller ergens even lunchen! Bijvoorbeeld bij ons in de Pearl gaan we dan naar Porto Arabia waar je genoeg leuke eettentjes heb,  maar zoals we in Nederland dat lekkere kneuterige hebben is dat hier niet!

En met dit mooie weer is het ook heerlijk om naar een spa te gaan! Vaak ging ik naar Spa Zuiver!! Een hele fijne spa met heerlijk zwembad! Soms liep ik hier vanaf ons appartement dan naar toe en eenmaal aangekomen had ik mijn work out gehad en kon ik lekker relaxen!

IMG_5569

Wat gaan jullie vandaag doen?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

3 gedachten over “Zondag

  1. Herkenbaar, het missen van terrasjes in Doha! Dat is wel echt perfect in Nederland he. Nog een paar maandjes, dan kunnen we weer buiten zitten!

Geef een reactie