Loeffler Randall

Op deze fabulous friday wil ik jullie kennis laten maken met Loeffler Randall, een pareltje dat ik wederom via Instagram heb leren kennen!

Zelf ben ik een enorme schoenverslaafde en die verslaving begon al vrij jong! Schoenen van de schoenenreus? Die wilde ik niet, want ik wilde graag schoenen die lang mee zouden gaan en waar ik na een jaar nog steeds verliefd op was! Dan kom je vaak al snel uit in het wat “duurdere” segment en natuurlijk hoeft dat niet altijd heel goed te zijn, maar over het algemeen kan ik zeggen dat de duurdere schoenen bij mij al heel wat jaartjes mee gaan!

Inmiddels staan er een paar mooie pareltjes in mijn kast en ondanks dat mijn man mijn voorliefde voor schoenen niet altijd snapt heb ik toch weer wat leuke muiltjes ontdekt!

Het merk Loeffler Randall maar enorm mooie (zomer) muiltjes die perfect bij een casual look passen, maar ook heel glamoureus kunnen zijn!

Deze super leuke muiltjes komen in meerdere hoogtes en patronen voor! En zoals je ziet staan ze super schattig onder een jurk of rok, maar ze zouden ook perfect kunnen onder een mom jeans of juist een boyfriend jeans.

IMG_5471Zelf vind ik deze muiltjes met luipaarden print erg leuk! En naar mijn mening zijn het ook tijdloze schoenen! Iets wat ik altijd wel zal willen blijven dragen!

Zeker hier in Doha waar het continue mooi weer is zijn dit soort schoenen perfect!

En wat vinden jullie van dit toffe merk? Op hun Instagram pagina vindt je veel meer mooie pareltjes!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie