Bed en Breakfast website tip

Laatst hebben mijn vriend en ik een prachtige rondreis gemaakt door Andalusië in Spanje waar ik jullie snel meer over vertel! Iedere dag bekeken we weer waar we de volgende nacht wilde overnachten. Dit geeft ontzettend veel vrijheid wat ideaal is voor ons!

Tijdens onze rondreis door Kroatië heb ik bijna al onze overnachtingen via Airbnb geboekt en daar was onwijs veel aanbod. Maar in Spanje vond ik het aanbod tegen vallen en de prijzen behoorlijk hoog.

Dus daarom zocht ik door en kwam ik al snel uit bij mooie en schattige Bed & Breakfast locaties. Tijdens mijn zoektocht kwam ik de perfect website tegen om deze locaties te boeken.

bed-and-breakfast-eu

Ik heb het over de website: http://www.bedandbreakfast.eu. Ik ben persoonlijk helemaal fan geworden van deze website omdat het zo ontzettend makkelijk in gebruik is en de locaties perfect waren.

Daarnaast heeft de website een zoekfunctie met een kaart waardoor je met je ingestelde filters over een kaart kan scrollen en de verschillende locaties kan aanklikken. Dit vond ik super fijn omdat wij vaak accomodaties zochten die super dicht bij het strand lagen.

De website verzorgd alleen de boekingen en reserveringen en je kan de betalingen bij de locatie zelf voldoen.

Wat mij betreft de perfecte website wanneer je op zoek bent naar toffe bed & breakfast locaties tijdens je vakantie.

https://www.bedandbreakfast.eu/

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie