Magioni Skinny Salami pizza review

Zouden er echt mensen bestaan die niet van pizza houden?! Ik ben er daar in ieder geval geen van want ik ben gek op pizza!

Maar helaas zitten er wel flink wat calorieën in een pizza, life is not fair! Daarom werd ik heel blij toen mijn favoriete collega mij vertelde over een nieuw merk pizza’s die je kan vinden op de versafdeling van  je supermarkt.

Ik heb het over het merk Magioni! Je kent het merk misschien al van de groentebodems maar ze hebben nu ook belegde pizza’s. En het grote voordeel van deze pizza’s is dat ze schijnbaar niet alleen lekker zijn maar ook veel minder calorieën bevatten! Win win!

Dus tijd voor een test en een review! Zelf houd ik enorm van salami op mijn pizza en daarom ging ik voor de Skinny Salami. Alleen die naam al vind ik geweldig!

Deze pizza kost €4,75 en kun je onder andere bij de Albert Heijn kopen. De pizza ziet er top uit en hoeft maar 8 minuutjes in de oven en bevat minder dan 550 calorieën. Yas!

IMG_0182.jpg

Ik vind de smaak van de pizza enorm lekker. Je merkt dat de pizza minder vet is maar dat vind ik niet ten koste gaan van de smaak omdat de salami enorm lekker is en er zitten natuurlijk minder calorieën in waardoor de pizza wat minder dik belegd is dan je bij bijvoorbeeld een diepvriespizza gewend bent.

Wat mij betreft is deze pizza voor herhaling vatbaar!

https://www.ah.nl/producten/product/wi455681/magioni-ultra-thin-salami?gclid=CjwKCAjwmZbpBRAGEiwADrmVXh41XVf3D3-iCHsjWX7V13pUPrMb0b68Ai8gHeZK_lXvYcXw38XYzBoCZq4QAvD_BwE

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie