Een persoonlijke poster maken

De laatste maanden ben ik weer heerlijk in ons appartementje bezig en het wordt steeds mooier als je het mij vraagt. Een schouw was alleen nog erg kaal en daar moest maar eens verandering in komen.

Ik ben gek op zwart / wit posters en foto’s en dat zou perfect passen op deze schouw. Daarom heb ik op verschillende sites gekeken naar toffe zwart / wit posters maar ik kon het net niet vinden. Dan maar zelf iets verzinnen en maken!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mijn camera er daarom weer bij gepakt en ik ben foto’s van onze twee katten gaan maken. Jeetje wat was dat lastig zeg! Stilzitten is natuurlijk erg lastig voor die droppies dus we hebben letterlijk alles uit de kast gehaald.

Na serieus wat uren en na verschillende momenten had ik een paar mooie foto’s. Ik heb de foto’s vervolgens zwart/wit gemaakt en de mooiste uiteindelijk met een Instagram filter bewerkt voor een artistieke uitstraling.

Vervolgens ben ik op verschillende sites gaan kijken waar je een poster op groot formaat kon laten printen en bij de Hema hadden ze goede tarieven en een snelle levering!

De lijst heb ik vervolgens besteld bij Desenio zodat deze hetzelfde zou zijn als de lijsten in de woonkamer. Omdat de poster zwart/wit is, heb ik wederom gekozen voor een zwart houten lijst.

IMG_1845

Na enkele dagen was de poster al klaar en kon deze ingelijst worden! Super spannend!

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ik krijg steeds een enorme lach op mijn gezicht als ik ernaar kijk.

Makkelijk om te maken en een geweldig persoonlijk resultaat!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie