Foto’s

Selfie hier, filtertje daar.. ons leven wordt voor een groot deel vastgelegd door de foto’s die we dagelijks maken! Tegenwoordig gaat dit allemaal nog veel makkelijker door onze telefoons waar een aardig goed cameraatje op zit. Ikzelf betrap mij er vaak op dat ik erg veel foto’s van mijn dochter neem. Aan de ene kant leuk en heerlijk om terug te kijken (wat ik dagelijks doe wanneer zij op bed ligt..) maar soms ben je ook te veel bezig met alles vastleggen denk ik en leef je te weinig in het moment. Balans hierin vinden zullen we dan maar zeggen!

Ons huis in Qatar begin ook langzaam vorm te krijgen en foto’s zijn daar een belangrijk onderdeel van! Zo zie je maar foto’s kunnen ook van een huis een thuis maken.

IMG_5312 Voor de foto’s die wij thuis hebben laten afdrukken heb ik wel een normale camera gebruikt, want wanneer je foto’s laat afdrukken is de kwaliteit naar mijn mening gewoon beter als wanneer je van een telefoon afdrukt!

Maar desalniettemin zijn er voor op je telefoon ook hele toffe en fijne apps te vinden die je foto nog mooier maken. Zelf gebruik ik vaak filters van Instagram en een enkele keer snapchat! Vooral met mijn dochtertje gebruik ik snapchat en ze begint dat wel komisch te vinden.

Heerlijk tijdverdrijf overigens ook om die filters eens uit te proberen!

 

Enkele apps die erg fijn zijn om te gebruiken zijn: IMG_5314

 

De eerste app “over” is heel fijn om je stories op Instagram wat mooier mee te maken!! Fijne templates staan hierop en je kunt je foto wat aanpassen! De app die ik voornamelijk gebruik als ik foto’s wil aanpassen is PS Express van Adobe. Je kunt alle kanten op en het licht aanpassen, tekst toevoegen… de mogelijkheden zijn heel fijn!

Zo kan iedereen fotograaf worden zou je bijna zeggen!! Nee dat is toch wel echt een vak apart en ik kan enorm van mooie foto’s genieten dus pak ik regelmatig mijn camera en leg ik thuis fijne momenten vast!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie