Yoshiko Home

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe krabton voor de katten kwam ik uit bij het prachtige merk Yoshiko Home!

Helaas was er echt geen mooie krabton op deze aardkloot te vinden die ik aan mijn interieur wilde toevoegen dus besloot ik om voor een mooie rieten grote mand te gaan. En hierdoor kwam ik gelukkig uit bij dit te gekke merk!

Yoshiko is een merk dat niet alleen mooie producten maakt maar ook een steentje wilt bijdragen aan de wereld en aan het verbeteren van de levens van anderen. In deze tijd spreekt me deze filosofie enorm aan.

Zelf omschrijven ze het nog het beste: ”En dat is Yoshiko, een home ware merk met een vleugje spiritualiteit, met diepgang en passie, maatschappelijk bewustzijn en gevoel voor design. Omdat we graag ons steentje willen bijdragen aan een mooiere wereld.”.

Yoshiko Home ziet thuis echt als basis. Een plek waar je weer tot jezelf kan komen en waar je je dus helemaal moet kunnen ontspannen. Mooie en fijne home ware kan daar absoluut aan bijdragen zoals de producten van Yoshiko doen.

Lisa is de oprichtster van het merk en heeft een achtergrond in de fashion industrie. Een branche waar het natuurlijk draait om volumes en om steeds sneller afwisselende collecties. De keerzijde van deze branche zag ze op haar reizen wanneer ze door de straten van Dhaka reed. Daarom besloot ze iets terug te willen doen voor de kinderen van Bangladesh. De accessoires van Yoshiko Home worden namelijk van materialen gemaakt waar een overvloed van is zodat de lokale bevolking op een eerlijke manier iets kan verdienen en dat vind ik een super mooie aanpak!

Op ieder product vind je daarnaast het beeldmerk van Yoshiko: een lotus bloem. Deze bloem staat symbool voor de bijdrage die het merk doet aan kansarme jongeren in de sloppenwijken van Dhaka.

Als je nu nog niet enthousiast bent geworden van het merk word je dat zeker nog wel bij het zien van de te gekke collectie!

Ontwerp-zonder-titel-19
Zwarte mand – €24,99
Ausia
Rond kleed – €59,99
BANDUNG-BLACKWHITE-1.jpg
Set van 2 manden – €49,99
KASHMIR-1.jpg
Kashmir lampenkap – €79,99

yoshikohome.com

Liefs,

Lotte

IMG_5453

5 gedachten over “Yoshiko Home

Geef een reactie