Vakantie droom

Een plek waar ik zelf nog heel graag naar toe zou willen zijn de Seychellen! Nu wij hier in Doha wonen zijn sommige locaties natuurlijk veel makkelijker te bereiken. Zo ook de Seychellen! Dit lijkt me namelijk een prachtige locatie om naar toe te gaan!!

Als je naar de typische foto’s op internet kijkt zie je de meeste mooie witte stranden met prachtige palmbomen voorbij komen! En het lijkt dan ook echt een droomplek op de wereld te zijn!

Het doet me een beetje denken aan de klassieke film “the blue lagoon” en ik zie mijzelf er ook al helemaal rondstruinen!

Via een groepsapp waar ik hier in Doha in zit kreeg ik te horen over een bizar mooie locatie! Villas de Jardin! Direct keek ik op de site en wauw… daar zou ik wel heen willen zeg! Dit resort bied zelfstandige villa’s aan waar je met je gezin heerlijk kunt genieten! Met een prachtig uitzicht en zwembad kan je vakantie hier bijna niet meer stuk gaan als ik het zo zie op hun website!

 

Ziet er fantastisch uit toch! Wij zijn er nog niet helemaal uit, maar ik moet zeggen deze plek staat wel erg hoog op mijn verlanglijstje!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie