Binnenkijken in een modern droomhuis

Dit is een perfect voorbeeld van een huis en een interieur waar bijna iedereen op slag verliefd op wordt.

Dit prachtige Brabantse droomhuis staat in een hele mooie bosrijke omgeving en valt daarom op door haar moderne lijnen. Maar modern en de natuur gaan juist heel goed samen en dat laat dit huis heel mooi zien.

Ik geef je daarom een kijkje in dit ontzettend inspirerende huis en interieur!

One of a kind
Het huis is ontworpen door een architect waarbij de wensen van de bewoners natuurlijk zijn meegenomen. Hierdoor ziet het huis er van binnen en van buiten prachtig uit en zie je overal super mooie architectonische elementen en details. Zoals de vele ramen die uitzicht bieden op de tuin en de bomen. Hierdoor wordt buiten ook echt naar binnen gehaald.

Woonkamer
Één van de kamers waar ik echt gek op ben is de woonkamer. In grotere huizen zie je vaak balzalen van woonkamers die totaal niet knus en gezellig meer aanvoelen. Dat is in dit huis absoluut niet het geval. De ruimte is perfect qua formaat en door de kleuren en het textuur gebruik voelt het ontzettend warm aan. De TV is verwerkt in de kast waardoor je die ook kan verbergen wanneer je geen TV kijkt. Ideaal!

Keuken
Het hart van dit huis is echt de heerlijke leefkeuken met een grote tafel, uitzicht en toegang naar de tuin en een heerlijk groot kookeiland!

The green room
Ik noem deze kamer “the green room” vanwege de kleur. Deze kamer laat perfect zien dat een ”heftige” kleur absoluut niet druk aan hoeft te voelen wanneer het goed wordt gecombineerd.

Master bedroom
Geen enkel droomhuis is natuurlijk compleet zonder heerlijke master bedroom die aanvoelt als een luxe hotelkamer. Deze kamer is heerlijk licht en koel waardoor het in de zomer ook super fijn slapen is. De kleuren en texturen die gebruikt zijn passen weer perfect bij elkaar en laten elkaar nog beter uitkomen.

Walk in closet
Jeetje van deze kamer gaat mijn vrouwen hart ontzettend snel kloppen. Een echte walk in closet met op maat gemaakte donkere kasten. Een hele wand vol schoenen, een groot aantal planken voor de tassen en heerlijk veel ruimte voor alle kleding. In de kamer waan je je echt in een fashion boutique.

Kids bedrooms
De kinderkamers zijn heerlijk ingericht en voelen ontzettend eigen en persoonlijk aan. Ook hier is er uitzicht en toegang op de tuin waardoor de kamers bijna een voelen met de natuur.

Details, details, details
Wat mij nog het meeste inspireert aan dit huis en deze inrichting zijn alle details. In iedere kamer vind je prachtige details op architectonisch vlak maar bijvoorbeeld ook in texturen, kunst en accessoires. Hierdoor voelt het huis super persoonlijk en fijn aan.

Veel liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie