Hallo wallen

Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik al erg zichtbare wallen onder mijn ogen! En zeker nu de dagen vroeg beginnen en uitslapen er de komende tijd niet meer in zit zijn die wallen er niet beter op geworden.

Er zijn dagen dat het mij niks kan schelen, maar er zijn ook zeker momenten dat ik zou willen dat deze wallen even wat minder zichtbaar zijn!

Met make up kom je dan soms best een eind! Vooral de concealer van Laura Mercier vind ik erg fijn.

 

Maar in plaats van te camoufleren wilde ik nu eens kijken wat eye-pads voor je kunnen doen! In de winkel zag ik deze “moisture bomb eye tissue maks” liggen en die wilde ik graag proberen! IMG_5159 Je legt deze in de vriezer en laat ze goed koud worden. Het zou je wallen en de donkere kringen onder de ogen moeten verminderen. Klinkt goed!

Mijn eerste gedachte wanneer ik deze eye pads probeer? KOUD!!

Maar we gaan ervoor die wallen gaan vandaag weg! De pads op zich voelen gewoon fijn aan, ze prikken niet. Wat vaak wel het geval is!

8E5F1813-1CA9-4FA9-8C80-711B55A52547

Ze moeten een kwartiertje blijven zitten en langzaam nemen ze de temperatuur van mijn huid aan. En je voelt je huid lekker zacht worden en gehydrateerd.

 

Na 15 minuten haal ik de pads eraf, maar ik moet heel eerlijk zijn van het resultaat ben ik niet enorm verrast. Je ziet wel een klein verschil, maar niet zo erg dat ik zeg daar doe ik de moeite voor elke keer.

Sterker nog, de eerste foto is de before en daar zie ik toch echt wel wat minder wallen op.

Wellicht is accepteren dat ik wallen heb dan toch maar een beter idee of het ouderwetse trucje.. een lepeltje nat maken en in de vriezer stoppen!

Hebben jullie goede tips tegen wallen en donkere kringen?

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie