Gisou Honey Infused Hair Oil review

Enkele maanden geleden heb ik voor het eerst een haarproduct van de Gisou haarlijn uitgeprobeerd. Ik ging destijds voor het masker en ik was gelijk verkocht! Daarom werd het tijd om een tweede product uit te testen.

Ik heb van nature krullend haar. Hartstikke leuk maar krullen zijn ook best lastig qua verzorging. Zo wordt krullend haar snel droog, is het breekbaar en kun je het niet borstelen. Daarom ben ik ook erg kritisch als het op mijn haarproducten aankomt.

Omdat ik extra verzorging belangrijk vind ben ik dit keer gegaan voor de Gisou Honey Infused Hair Oil.

De verpakking is net als de verpakking van het masker super mooi en de olie zit in een prachtig flesje met een chique pipetje. Hierdoor voelt het hele product gelijk super luxe aan. De geur is weer overheerlijk en het formaat van het flesje is handig voor in je make-up tasje of om mee te nemen op vakantie.

Wat zit er in het product? Uiteraard honing, almond oil en coconut oil. Wat ik heel belangrijk vind is dat het product cruelty free is en daarnaast zijn er geen sulfaten of parabenen toegevoegd. Top!

De olie voelt dik aan maar niet erg vet. Ik gebruik een hele kleine hoeveelheid die ik verdeel in de onderkant van mijn haar en laat het vervolgens even intrekken.

Ik heb de olie nu enkele weken iedere dag gebruikt en mijn haar voelt ongelofelijk zacht aan zonder dat het vet wordt van de olie. Daarnaast laat de olie je haren super mooi glanzen.

Van te voren was ik een beetje sceptisch of deze olie beter zou zijn dan bijvoorbeeld goedkopere varianten die je bij de Etos kan kopen. Maar ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit eerder zo een goede haar olie heb gebruikt met dit resultaat! Dit verklaart voor mij ook gelijk de flinke prijs van dit product.

Je kunt de olie trouwens op verschillende manieren gebruiken. Voor en na het stylen, als toevoeging aan je masker of voor een diepe nachtelijke verzorging van je haar.

Omdat ik de olie eerst wilde testen ben ik voor de 50ml gegaan die ook wel de Travel Size wordt genoemd. Gezien de olie super geconcentreerd is heb je er maar heel weinig van nodig dus zelfs met dit kleine formaat kan ik vrij lang doen.

De prijs van deze 50ml is €39,00 en de 100ml kost €74,00.

https://www.gisou.com/honey-infused-hair-oil-50ml.html

Veel liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie