Feestjes

Oké oké, ik mag dan niet meer in de party scene zitten en breng mijn avonden grotendeels lekker saai op de bank voor de tv door. IMG_5109Toch wil ik jullie graag wat toffe feestlocaties in Amsterdam laten zien! Waarom Amsterdam? Dat is de enige stad in Nederland die ik werkelijk op mijn duimpje ken en waar eigenlijk toch ook wel mijn hart ligt!

Zo’n 10 jaar heb ik in Amsterdam gewoond en meerdere stadsdelen, de Jordaan, Buitenveldert, Betondorp, Noord en de Baarsjes! Allemaal fijne stadsdelen en elk met zijn eigen charme! En in elk stadsdeel zijn er leuke locaties te vinden om een feestje te organiseren!

Zo kun je in west uiteraard naar de food hallen gaan, maar in de buurt zitten allemaal leuke kleinere tentjes die ook zijn charme hebben! Een avondje eten samen met vrienden bij Spaghetteria! Reserveer (bijtijds!!!) de grote tafel en je kunt met een redelijk grote groep mensen genieten van werkelijk bizar goed Italiaans eten!

Wat ook een heerlijke locatie in oud west is, is kostverloren! Wat tegenwoordig Bar bistro Belleami heet!  Een enorm leuk tentje dat je eventueel kunt afhuren voor feestjes! En met heerlijk eten!!

In de Jordaan was ik vaak te vinden op de Noordermarkt! Daar zitten meerdere gezellige tentjes!

IMG_5111

Zo zijn er in de Pijp ook heel veel nieuwe leuke tentjes te vinden waar je voor niet al te veel geld een feestje kunt geven! Goed rondvragen is the key!!

En mocht je graag aan het water een feestje geven? Lees dan mijn blog over ‘t Kleine Kalfje! Hier hebben wij destijds een feestje gegeven en voor weinig geld een super leuke ruimte afgehuurd!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie