Reistassen

Het reisseizoen is weer volop bezig en dat mag toch wel een beetje in stijl nietwaar? Een mooie en fijne reistas is daarom soms zeer nodig!

Een reistas die zeker op mijn lijstje staat is de Dior tote bag! Deze prachtige tas van Dior is lekker groot, stevig en ziet er heel mooi uit! Dat deze tas groot is komt heel goed uit, want I don’t travel light! Dat deed ik zonder een baby al niet en zeker nu we die kleine dame hebben sjouw ik mijzelf suf!

Ik weet nog dat ik voor mijn verjaardag een super mooie Chloé tas van mijn man kreeg, waar ik nog steeds super blij mee ben. Alleen veel dragen doe ik deze nu niet want er passen geen baby spullen in!

Een andere tas die ik erg mooi vind en die stukken goedkoper is zijn de mom-bags van Studio Noos!! Zelf ben ik weg van de bouclé mom-bag! Maar ik moet eerlijk zijn, deze tas is ook perfect voor reizen als je geen baby spullen mee hoeft te nemen!!! Kijk vooral ook eens op hun Instagram pagina of op de site http://www.studionoos.com

(foto’s afkomstig van @studionoos) 

 

Maar sommigen zullen het ook fijn vinden om met een rugzak te reizen!  Groot of klein de Bijenkorf is dan echt mijn grootste vriend. Terugkomend op de Chloé tas… hun rugzakken zijn ook erg mooi! Klein, maar elegant!

IMG_4996.jpg         IMG_4997.jpg

Wat zijn jullie favoriete tassen om mee te reizen? Bij mij ligt het echt eraan of ik het kleine meisje mee heb of niet wat voor tas ik mee breng, maar dat deze naast praktisch mooi moet zijn dat zeker!!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

IMG_4997.jpg

Geef een reactie