Boss Lady

Vandaag tijdens de walk in wednesday neem ik jullie mee in mijn dromen en doelen, want ik denk dat we als vrouwen veel van elkaar kunnen leren!

Al ruim een jaar werk ik niet meer, een beslissing die mijn man en ik gemaakt hebben toen we besloten naar Doha te emigreren ivm zijn werk. Hij werkt buitenshuis en ik zorg voor onze dochter! Iets wat ik heerlijk vind om te kunnen doen, elke dag met haar is fijn en ik kan haar alle aandacht geven die nodig is en zie haar elke dag weer nieuwe dingen leren!

En toch ondanks dat ik dat heerlijke kleine mensje elke dag dicht bij me mag hebben knaagt er iets. Ik ben gewend mijn eigen geld te verdienen en dagelijks onderweg te zijn. Het contrast met een jaar geleden kon niet groter zijn! Toen was ik amper thuis, had ik alle vrijheid om te gaan en staan waar ik wilde en nu ben ik dagelijks thuis en moet je gewoon rekening houden met de kleine! Wat zeker niet erg is, maar wanneer je ziet dat je man leuke lay overs heeft, hier een etentje, daar een avondje met vrienden dan vind ik het soms toch niet fijn dat ik zo afhankelijk ben en eigenlijk niets voor mijzelf meer heb.

Wat ik enorm fijn vind om te doen is deze blog samen met Lotte bijhouden! Ik heb er veel plezier in om voor jullie te kunnen schrijven en inspiratie op te doen. Ik hoop dan ook dat onze blog zo goed bij jullie in de smaak valt dat we deze op korte termijn kunnen uitbreiden, want plannen voor DutchGigil hebben we zeker!!! IMG_4984

Daarnaast wil ik graag hier in Doha wat voor mijzelf beginnen. Ik heb een achtergrond in de pedagogiek en dans en ben enorm geïnteresseerd in voeding. Zeker nu ik onze dochter dagelijks mag volgen houdt voeding voor die kleintjes mij ook bezig. Wie weet ligt daar een mogelijkheid voor mij?

Ik denk dat het vooral goed uitzoeken is wat ik precies wil en hoe ik het dan ga aanpakken als expat moeder.

IMG_4987Zelf raak ik enorm geïnspireerd door vrouwen die voor hun droom gaan. In de blog van afgelopen zaterdag vertelde Lotte je meer over Franka Vedder! Ook een echte boss lady!

We zien het gelukkig tegenwoordig steeds meer, vrouwen die hun eigen bedrijf opzetten en hun dromen najagen. Dat inspireert en geeft motivatie! Wat ik precies allemaal wil gaan doen? Dat moet ik voor mijzelf duidelijk krijgen, maar dat ik over een jaar van nu mijn leventje weer omzet dat weet ik wel! Ik denk dat het ook voor onze dochter juist goed is als ze ziet dat mama haar dromen achterna gaat!

En mijn droom voor nu is in ieder geval dat Lotte en ik met Dutch Gigil verder gaan uitbreiden!!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

 

Geef een reactie