Make it personal

Zoals jullie weten ben ik dol op interieur! Ik vind het dan ook super leuk om in tijdschriften en op Pinterest op zoek te gaan naar interieur inspiratie.

Maar een interieur spreekt mij pas echt aan als het iets “eigens” heeft en een echte persoonlijke touch. Zonder dat persoonlijke element is een interieur voor mij geen thuis.

Maar hoe kun je nou zo’n persoonlijke touch toevoegen aan je interieur? Daar zijn natuurlijke talloze mogelijkheden voor en dit zijn mijn favorieten:

Meubels of accessoires uit je of jullie families
Persoonlijker kan het bijna niet worden. In ons interieur hebben we bijvoorbeeld een tafeltje dat mijn opa heeft gemaakt en een daybed dat mijn ouders als tv meubel hebben gebruikt. Je kan oudere items natuurlijk omtoveren met verf, accessoires of ze met een ander doel gebruiken. Deze items zijn uniek en vind je niet bij andere in huis!
-6325305612531718518_IMG_9089

Kunst
Kunst is echt ontzettend persoonlijk! Want wat ik bijvoorbeeld mooi vind, kan een ander afschuwelijk vinden. Daarnaast roept kunst bij iedereen een andere emotie of een verhaal op. Als je van kunst houdt zijn er super leuke organisaties zoals de “Kunstuitleen”. Eens in de zoveel tijd kun je dan weer een nieuw kunst stuk uitzoeken en het voor een bepaalde periode in je huis hebben hangen.

Foto’s
Deze kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken en is nogal een open deur. Door het toevoegen van foto’s aan je interieur word je huis gelijk een thuis.

Er zijn veel toffe en unieke manieren om foto’s in je interieur te verwerken zoals je foto’s te laten verwerken in een Ixxi of in fotobehang. Maar je kan bijvoorbeeld ook een schilderij van een foto laten maken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie