Powervrouw Franka Vedder

Zoals jullie weten zijn Bibi en ik echt gek op powervrouwen. Vrouwen die er om wat voor reden dan ook uitspringen en een echt voorbeeld zijn voor ons. Daarom staat deze After Wines Saturday blog in het teken van de mooie Franka Vedder. Ik vroeg haar daarom het hemd van het lijf.

Een flink aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het super mooie sieraden merk Franky Amsterdam. De stijl van de sieraden, de vrouwen die het droegen en de eigenaresse Franka zelf maakte mij super nieuwsgierig en het duurde dan ook totaal niet lang voor ik mijn eerste Franky Amsterdam oorbellen bestelde.

Franka Vedder is de eigenaresse van Franky Amsterdam. Deze dame is niet alleen mooi maar ook sociaal, heeft een groot empathisch vermogen, is een echt avondmens, extravert, een doorzetter en ze komt vaak te laat (waar kennen we dat van).

Franky-Amsterdam-Home-Desktop

Ze is geboren in Amersfoort, getogen in Nijkerk en ze studeerde aan het AMFI in Amsterdam. Daarnaast maken haar vrienden en vriendje haar erg blij. Maar ook het drinken van wijntjes op vrijdagmiddag, Italiaans eten, sieraden die je je mooi laten voelen en succes op werk en hier kunnen wij ons heel erg in vinden!

Wat ik persoonlijk super leuk vind aan Franka is dat zij zichzelf weet te motiveren. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is ze haar eigen kracht en beter dan dat wordt het toch eigenlijk niet?! Ze omringd zichzelf met mensen die een positieve mindset hebben en waar ze daarom ook veel energie van krijgt. Daarnaast zijn complimenten en lieve berichtjes van klanten ook de ultieme energie boost. Want daar doet ze het voor!

Het idee van Franky Amsterdam is ontstaan tijdens haar opleiding aan de AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Het ontwerpen van kleding vond ze altijd al super leuk tijdens haar opleiding maar toch neigde ze meer naar sieraden. Daarom combineerde ze haar afstudeeropdracht met het opzetten van de shop die al snel een groot succes werd!

Sieraden zijn voor Franka bijzonder. Ze maken letterlijk je outfit! Een t-shirt met een spijkerbroek wordt bijvoorbeeld opeens cool door een paar statement oorbellen. Ze voelt zichzelf dan ook oprecht mooier en zelfverzekerder met mooie sieraden. Daarnaast zijn sieraden erg trendgevoelig wat het voor Franka dan weer een uitdaging en extra leuk maakt om de trends om te zetten in een magisch Franky Amsterdam item.

Franka haalt inspiratie uit de meest onverwachte momenten. Zodra ze een ontwerp in haar hoofd heeft probeert ze het zo duidelijk mogelijk uit te tekenen. Andere vrouwen inspireren haar daarnaast maar ook haar eigen muzen. Dit zijn vooral zelfverzonnen vrouwen. Ze ziet dan precies voor zich hoe deze vrouw eruit ziet, hoe ze loopt, hoe ze praat en natuurlijk welke sieraden ze draagt.

Franka droomt ervan dat Franky Amsterdam het grootste sieraden label wordt zodat zoveel mogelijk vrouwen haar sieraden met trots dragen en zich daardoor vooral heel mooi voelen.

Het eigen baas zijn zorgt ervoor dat ze zich iedere dag kan bezighouden met het verwezenlijken van haar droom. Elke dag is anders en een uitdaging. Hoe mooi is dat!? Franka creëert dingen waarin ze zelf gelooft en die ze zelf mooi vindt.

Daarnaast heeft ze nog twee goede tips voor de dames die ook voor zichzelf willen beginnen. Begin en zet door! Ze hoort regelmatig mensen die wel willen beginnen maar het niet doen. Het enige wat je fout kan doen, is door het niet te doen. Het zal namelijk nooit het perfecte moment zijn en je leert pas hoe het moet wanneer je bent begonnen. En na tegenslagen vooral niet opgeven maar juist doorgaan!

Ben je benieuwd geworden naar Franky Amsterdam? Volg het merk dan even op Instagram of bezoek de website. Ook Franka kan je volgen op Instagram – dikke tip!

http://www.frankyamsterdam.com/

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie