ByFar

Oke I come clean, ik heb een echte schoenen verslaving! Ik vind altijd wel ergens pareltjes en kan het dan 9 van de 10 keer niet weerstaan om ze niet te kopen! Wat ik wel geleerd heb is om wat meer te investeren in goede schoenen waarvan ik weet dat ik er jaren plezier van zal hebben!

Deze keer heb ik mijn oog laten vallen op het merk by FAR. Dit super mooie merk maakt (naar mijn idee) tijdloze schoenen. Elegant, makkelijk en oog voor detail! Het merk is opgezet door tweeling zussen en hun beste vriendin! Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat het mij doet denken aan de jaren ’90 Sex and the City stijl!

IMG_4869

Nou ben ik toch wel een liefhebben van zwarte schoenen en deze pareltjes have been on my mind lately!

Deze foto’s die afkomstig zijn van hun Instagram pagina geven een goede indruk van de stijl! Super mooi toch bij een LBD of onder een maxi dress! Wat ik zelf ook leuk vind is om dit soort elegante schoentjes te dragen onder een baggy jeans!

 

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie