Next stop Andalusië

Dit blijft zo een fijn gevoel, iedere keer weer! Ik heb het over het gevoel dat je hebt wanneer je een volgende vakantie hebt geboekt! Zou je een woord hebben voor dat gevoel?

Aan het einde van het jaar hebben mijn vriend en ik onze “grote” vakantie gepland en gaan we ongeveer drie weken weg. Een heerlijk vooruitzicht maar dat duurt nog zo lang! En daarom besloten we om in de tussentijd nog een weekje weg te gaan naar de zon want dat kan nooit kwaad.

Omdat we maar één weekje weg gaan ben ik gaan kijken naar mooie en warme bestemmingen binnen Europa waar je zo bent. En Pinterest is in dit soort gevallen echt mijn beste vriend!

Na een beetje zoeken en ideeën op doen kwam ik al snel uit bij Zuid Spanje, de regio Andalusië! Na het zien van de beelden van deze streek en na mijn research was ik overtuigd en mijn vriend ook!

Andalusië ligt dus in Zuid Spanje en is wat ik mag geloven echt prachtig! Er zijn super veel bijzondere steden zoals Granada en Sevilla maar ook de plaatjes aan de kust zijn schijnbaar adembenemend.

De vliegtickets zijn geboekt en ik heb ondertussen al een short list gemaakt van plekken en steden waar ik naartoe wil:

  • Sevilla
  • Granada
  • Cadiz
  • Nerja
  • Cordoba

Uiteraard laat ik jullie weten hoe het was. Mochten jullie nog goede tips hebben dan hoor ik die natuurlijk graag!

Was is jullie volgende vakantie bestemming?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie