Polaberry Strawberries

Ladies, ik ben verliefd! En niet alleen op mijn vriend maar ook op deze fantastische patisserie Polaberry. Toen ik Polaberry voor het eerst zag wilde de girly girl in mij echt een potje gillen van geluk! Bij het zien van de gevel snap je gelijk wat ik bedoel. Deze is namelijk versiert met lieve bloemetje. Hier wil je gewoon naar binnen.

IMG_9498

Polaberry is een hele kleine patisserie in de Jordaan waar je de lekkerste en vooral knapste heerlijkheden kunt bestellen. Belgische chocolade en heerlijk fruit staan centraal. Ze staan bekend om de aardbeien die zijn versierd met chocola en met bijvoorbeeld parels en bloemetjes.

Achter in de zaak is er ook nog een toffe ruimte waar je foto’s kunt maken. Ontzettend Instagram waardig!

En het allerbeste?! De aardbeien zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor je smaakpapillen! Wat is dit lekker zeg en mijn nieuwe favoriete adresje.

Dus de volgende keer dat je in het centrum of bij de Negen Straatjes in Amsterdam bent moet je echt even langs gaan!

Polaberry, I love you berry berry much!

http://www.polaberry.com

Liefs,

Lotte

IMG_5453

 

Geef een reactie