De leukste babyschoenen

Die kleine schattige voetjes ik kan er geen genoeg van krijgen! Al voor ons dochtertje geboren was had ik een aantal schoentjes voor haar gekocht. Iemand die zelf zo dol is op mooie pareltjes moet voor haar dochter toch ook wel wat kopen! Resultaat? Ze staan nog altijd mooi te wezen in haar schoenen- lade en is uit de meeste al gegroeid voordat ze ze aan had! Had ik kunnen weten natuurlijk!

Nu ze inmiddels zich overal aan optrekt en probeert te stappen ben ik aan het kijken naar nieuwe schoentjes voor de kleine dame en ik heb al een paar besteld voor haar! Bij Donsje Amsterdam hebben ze namelijk de meest lieve schoentjes die je maar kunt vinden! Wat ik prettig vind aan dit merk is dat het van heel fijn zacht leder gemaakt is! De zool is van rubber (ze hebben ook schoentjes voor kleine baby’s met zachte zool) en dat zorgt ervoor dat de zool tijdens het lopen met de voet mee beweegt en ze genoeg grip heeft om te oefenen! En goed schoeisel is natuurlijk erg belangrijk!

(Foto’s afkomstig van hun Instagram account)

Een ander merk waar ik ook vind dat ze mooi en goed schoeisel verkopen is Birds of Nature! Ook zij verkopen pareltjes die van een zeer goede kwaliteit zijn!

(foto’s afkomstig van Instagram) 

Welke schoenmerken vinden jullie mooi en goed voor jullie kleintjes?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Een gedachte over “De leukste babyschoenen

Geef een reactie