De mooiste manden

Vaak heb je genoeg “spullen” waarvan je soms niet eens weet waar je het moet laten. Speelgoed van de kleine dat overal rond slingert, tijdschriften die je niet weg wilt gooien maar die er rommelig bij liggen. Wat ik dan perfect vind en wat ik dan leuk vind staan zijn rieten manden! Ze geven een bohemien gevoel aan je huis en staat gezelliger als dat je alles weg stopt achter de kastdeuren!

Wat ik zelf ook leuk vind (en wat ik stiekem van mijn moeder afgekeken heb) zijn rieten manden gebruiken als planten bak!

Om jullie een idee te geven ben ik op zoek gegaan naar de mooiste rieten manden die ik kon vinden!  Via Pinterest kun je leuke ideeën opdoen waar je de rieten manden allemaal voor kunt gebruiken! Als decoratie zoals de kussens erin doen, of juist wel met een functie!

Bij Urban Nature Culture hebben ze hele mooie manden die ook nog eens betaalbaar zijn!

IMG_4781IMG_4782IMG_4783IMG_4784

Op een kinderkamer vind ik het ook erg leuk om manden te gebruiken! Ze maken de ruimte wat “speelser” en zijn enorm handig! Een simpele mand kun je zelf natuurlijk ook  “pimpen”

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie