Seizoenen

Ik weet nog zo goed toen we net besloten hadden om echt voor het Qatar avontuur te gaan was het behoorlijk kou en fietste ik elke ochtend door weer en wind naar mijn werk! Ik fietste die ochtend ook weer door de kou en dacht eraan hoe fijn het zou zijn om altijd in een warm klimaat te wonen.. heerlijk amper nog regen!

Nu wonen we alweer bijna een jaar in Doha (wat gaat de tijd toch snel) en het is er inderdaad 99 procent van de tijd prachtig (lees; bloedheet) weer! En raar maar waar, ik mis de herfst, de winter, de regen en de kou!

In Nederland zijn we nooit echt tevreden met het weer eigenlijk. Als het koud is dan willen we de warmte en wanneer het net zoals nu erg warm is dan is het vaak te warm! Doordat ik nu constant in de warmte leef kan ik de verschillende seizoenen die Nederland heeft veel meer waarderen. Het scheelt natuurlijk dat wanneer ik in Nederland ben ik vrij ben en hoef ik niet ‘s ochtend vroeg op mijn fietsje de hele stad door!

Ik heb alweer zin in de herfst en kan niet wachten om dan weer naar Nederland te komen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie