Lotte’s favoriete zomer stof

Wanneer ik aan het winkelen ben voel ik altijd eerst aan de stof voordat ik überhaupt iets goed bekijk. Wanneer een stof niet fijn voelt dan pas ik het niet eens want dan zou het toch maar in mijn kast blijven hangen.

In de zomer is de soort stof daarnaast echt super belangrijk! Want wanneer het heel warm is kun je synthetische stoffen beter mijden omdat je er simpelweg in gaat zweten. We zijn allemaal maar mensen!

Daarom blijf ik in de zomer altijd bij de natuurlijk stoffen! Katoen is altijd fijn maar heeft niet altijd de uitstraling die ik zoek.

Maar mijn favoriete stof in de zomer is linnen. Ik hou echt van linnen! Deze stof ziet er gelijk luxe uit en heeft een echte “look”. Daarnaast krijg je van linnen een instant vakantie gevoel. Linnen ademt daarnaast als een gek waardoor het heerlijk draagt in een zonnetje.

Mijn favoriete zomer linnen items van dit moment:

IMG_0947_1024x1024@2x
The Posse Kimono – 179 USD
hmgoepprod
H&M shortje – €19,99
3510026505_1_1_1
Zara top – €29,95
IMG_0193_1024x
Verge Girl rokje – €40,95

Bamboo is trouwens ook een perfecte stof voor in de zomer! Het is namelijk nog sterker en frisser ten opzichte van katoen! En daarnaast is het veel beter voor het milieu omdat bamboo bijna geen water nodig heeft.

Maar mijn favoriet blijft linnen!

Liefs,

Lotte

IMG_5453

 

Geef een reactie