Lotte’s Travel Bucket list

Ik denk dat iedereen deze bucket list wel heeft. Een lijst van alle mooie of toffe plekken op de wereld waar je nog graag heen wilt. Natuurlijk heb ik er ook een!

Op mijn Pinterest boards verzamel ik de mooiste plaatjes en tips voor deze bestemmingen en ik word hier dan ook super blij van om daar doorheen te bladeren! Is dit herkenbaar of ben ik de enige die dit doet?

Azoren
b36175c6b74d622cdf326a574c6eba23
In één woord wauw! De Azoren is een eilandengroep die bij Portugal hoort. Het ligt midden in de Atlantische Oceaan en staat bekend om haar prachtige natuur! Bij het zien van de plaatjes boek je liever vandaag dan morgen nog je tickets naar deze fantastische eilanden! Daarnaast kun je in de zee met walvissen zwemmen, hoe bijzonder.

Canada

Dit land staat al heel lang op mijn lijstje maar voor deze reis moet je echt een aantal weken uittrekken aangezien het zo’n groot land is. Canada trekt mij enorm vanwege de super mooie natuur. Alles is groot en indrukwekkend!

Zuid – Afrika
e30a7ba01ec18afee53617fd7c4e050aHoe kan deze er nou niet op staan? Een prachtig land met prachtige mensen en dieren! Maar natuurlijk ook spannend en krachtig! En dan is het ook nog eens zomer als het bij ons winter is. Perfect!

Japan
a523ed198169594410d1dea3bee2afdfDeze cultuurschok lijkt me echt te gek! Iedereen heeft ideeën bij Japan en dat wil ik een keer met mijn eigen ogen gaan zien en dan het liefste in het prachtige bloesem seizoen.

New Zealand

Het is natuurlijk niet voor niets dat New Zealand de set is voor verschillende films en series! Ik vind het iets mysterieus hebben. Het landschap is heel afwisselend en iedereen die er ooit is geweest is dolenthousiast!

Welke landen, plekken of steden staan er op jouw travel bucketlist?

Liefs,

Lotte

IMG_5453

Geef een reactie