Walk in beauty

Waar je ook om je heen kijkt “beauty” is overal te vinden! Het is maar net wat je aan dit woord koppelt en hoeveel waarde je hieraan hecht!

Voor mij heeft dit woord ook vele betekenissen en de meest belangrijke betekenis die “beauty” voor mij heeft is innerlijke beauty / schoonheid! Wat dat voor mij inhoud? Een liefdevol karakter dat niet egoïstisch is en dat rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft.

Gelukkig heb ik mijzelf omringt met mensen die deze mooie eigenschappen hebben en dat maakt mij ook erg gelukkig!

Maar innerlijke schoonheid is er natuurlijk niet alleen, uiterlijke schoonheid is er ook en ikzelf kan er enorm van genieten als ik daar wat extra tijd aan kan besteden! Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat dat met een baby er nogal vaak bij in schiet! Zeker wanneer Jeffrey weer eens wat dagen weg is voor zijn werk dan is een snelle douche en wat mascara het enige wat ik doe! Maar zodra hij er dan weer is, heb ik tijd voor mijzelf!

Ik ga dan erg graag naar de nagelsalon toe en speaking about… ik moet maar weer eens gaan! Iemand die een fijne salon in Amsterdam kent?

Daarnaast wil ik heel graag eens bij Soap treatment een facial behandeling boeken!

Maar om de “oppervlakkige” beauty mooi te krijgen kun je natuurlijk met voeding ook erg veel doen! Ikzelf ben een tijdje terug de uitdaging aan te gaan geen slechte suikers meer te eten… helaas ik ben op een gegeven moment gefaald! Maar ik ga dit zeker weer oppakken want ik baal ervan dat ik toch gezwikt ben! Wat ik wel gemerkt heb is dat ik mij veel lekkerder voelde toen ik alles zo natuurlijk mogelijk at! Effect op mijn dochter heb ik niet direct gezien.

Wat ik wel vaak doe is kurkuma door mijn smoothie en daar poets ik ook regelmatig mijn tanden mee!

Zo zal beauty voor ieder wat anders inhouden! Wat houdt het voor jou in?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie