BBQ

We kennen natuurlijk allemaal de EGG barbecue en die is ook heerlijk, maar er zijn veel meer manieren!! Ik kan me nog goed herinneren dat wij vroeger thuis een soort van BBQ pot hadden waarop we zo nu en dan een avondje heerlijk eten op maakten! Heel simpel, maar het hoeft natuurlijk niet ingewikkeld te zijn om lekker te zijn!

Bijvoorbeeld als je zalm wilt bereiden op de BBQ zullen velen denken dat je aluminium folie nodig hebt, maar dat is niet per se nodig!

Deze manier van bereiden vond ik erg leuk om te zien en zou ik zelf best eens willen uitproberen! Ik denk dat je er dan ook zo een lekkere rook smaak aan krijgt!

IMG_4649 Wat natuurlijk ook prima kan is een bloempot gebruiken als grill! Zoals je hier op de afbeelding kunt zien! Oké het zal wat langer duren, maar gezelligheid kent geen tijd toch!

Of wat dacht je ervan als je alleen een klein balkon hebt! Dan is dit de perfecte uitkomst!

IMG_4648

 

 

Zelf vind ik die kleine BBQ’s erg leuk en maakt het voor mij niet zo uit hoe lang het duurt, maar als je het echt groots wilt aanpakken thuis dan is een ingebouwde fire pit toch ook wel heerlijk!

En gaan jullie ook lekker BBQ-en met dit mooie weer?

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie