Hang maar op

Voor onze nieuwe kast ben ik mij suf aan het kopen voor hangers! Ik wil graag onze kleding netjes ophangen zodat ik direct kan zien wat er allemaal hangt! Meestal als mijn kleding opgevouwen ligt komen er ten eerste vouwen in die ik er niet in wil hebben en ten tweede vergeet ik soms helemaal wat ik allemaal heb!

En nou kun je natuurlijk gewoon voor de goedkoopste en meest simpele hangers gaan, maar zelf vind ik het ook wel leuk als mijn kleding er mooi bij hangt! En er zijn super leuke “ophang” hacks te vinden!!

Momenteel verkopen ze bij Sostrene Gene hele leuke kinderhangertjes! Met schattige kleurtjes dus mocht je nog op zoek zijn naar mooie hangertjes voor je kleintje! You know where to find them!

IMG_4609 Zelf vind ik deze rotan hangers ook erg leuk! Deze geven een bohémien vibe aan je kast. Daarnaast zijn deze ook prima om je kleding op te hangen en komen er geen rare bobbels op de schouders!

Naast dat er zulke leuke hangers zijn voor in een kast, zijn er natuurlijk ook andere toffe manieren om je kleding op te hangen! Een rek midden in je kamer kan ook erg leuk zijn! Hier hang je bijvoorbeeld je mooiste of meest gangbare kleding aan. Dit staat ook nog eens erg minimalistisch!

Met name het eerste rek vind ik zelf enorm tof!!

Wat ook leuk is, is om een stok op te hangen of wat dacht je van een deel van een gordijnrails!

Zeker met een schuin dak kun je op deze manier de nutteloze ruimte goed opvullen!

Veel liefs,

Bibi

IMG_5453

Geef een reactie